JEG HAR FÅTT PLASS PÅ KURS-HVA NÅ?

Hva må jeg ta med på kurs?

Det kommer litt an på hva slags kurs du skal være med på, men litt før kurset starter vil du få en "velkommen til oss" mail. Der står det en liste over hva du må ha med. De fleste kurs krever at du tar med et mykt underlag i str 75x75 - 75x100 sånn ca. alt etter str på hunden. Dette er et viktig verktøy for deg og hunden din under hele kurset. Pass på at det er noe om er lett å ta med deg på tur. Vi bruker enkel,grå teddypels. De kan kjøpes for en rimelig penge hos: https://borjes.no/hund-katt/baddar-transport/hundplad-gra-75100/575419  de har og mindre enn dette. Hos Børjes er det shippingcost for kun 49,- uansett hvor lite eller mye d kjøper for.. og ingen toll eller importavgift da de har et eget kontor i Norge ( ikke butikk) . 

Kan jeg bruke sele? Må jeg evt. ta med bånd i tillegg?

Ta med det du bruker på hunden din til daglig. Skulle dt vise seg at du bør bruke noe annet har vi et lager med ulike seler og bånd slik at vi får prøvd hva som passer best. Slik unngår du å måtte kjøpe - prøve og feile

 

Her har vi lagt ut de vanligst stilte spørsmålene + svar. 

På denne måten slipper du å ringe/maile oss og heller få svar på det du lurer på med en gang. Finner du ikke spørsmålet/svaret du trenger, så kontakt oss via meldingsboksen nederst. Scroll nedover før:

  • KURS
  • JEG HAR FÅTT PLASS PÅ KURS-HVA NÅ?
  • ANDRE SPØRSMÅL

SPØRSMÅL ANGÅENDE KURS

Er påmelding til kurs bindende?

Påmelding er først godkjent når kurset er betalt og er da således bindende. Betalt kursavgift kan i enkelte tilfeller returneres delvis eller helt, men kun ved fremvist gyldig veterinærattest - og da ikke senere enn 3 dager før oppstart. 

 

Vi er et samboer/ektepar som har en hund. Er det i orden at vi bytter på å være med på kurset? 

For å få best utbytte av kurset ser vi helst at samme person er med hver gang, men dette må dere selvfølgelig bestemme selv. Hvis det blir bytter er det fint om den som har vært med på kurset sist informerer om hva vi har lært slik at det ikke går bort ekstra tid til unødig repetisjon.  

HVis jeg skulle bli syk, kan en venn delta med hunden min?

Selvfølgelig er det i orden. Det beste er om det sendes en sms til oss senest 3 timer før start slik at vi kan møtes litt før og gi din venn en kjapp oppdatering før start.

 

Vi har kjøpt valp. Kan både matfar og matmor bli med på kurset?

Gratulerer med ny valp i huset. Vi ser gjerne at begge to er med i denne viktige tiden så det er helt i orden. 

 

Vi har barn - kan de være med på kurset og se på? 

Dessverre har vi svært dårlig erfaring med dette og må pga. dette si nei. Vi kan gjøre unntak når det gjelder valpekurs og barn over 10 år som ikke løepr rundt men deltar på kurset og ikke forstyrrer så er vi villige til å prøve dette.

Ellers:Har du ønske om å ha med barn(a) så ber vi om du følger med på siden for aktivitets arrangementer, da vi vurderer å ha en" hund og barn dag". 

 

Vi er en familie med to hunder. Er det rabatt ved kjøp av 2 plasser? 

Familier med flere hunder får 25% avslag på hund nr 2 . Har du fler enn 2 så ber vi deg om å ta kontakt for tilbud. 

ANDRE SPØRSMÅL

Er det mulig å leie treningslokalet til privat trening ?  

Vi bruker selv lokalet flere timer om dagen til egne hunder, trening og kurs, men det er mulig å leie hvis vi har ledig. Dessverre er det ikke mulig å ha en fast avtale om dag/tid hver uke, så det blir da å avtale fra gang til gang. 

 

Hva koster det ? Hva er inkludert i leien, hvor mange kan vi være og hvor lenge ad gangen)

Den som leier kan stort sett bruke alt som er der - dvs: agility utstyr, lydighets hinder, leker, apporter, osv. Vi har en kontrakt som må signeres for hver gang - og vi går sammen igjennom innvetarlista før og etter bruk. Man forplikter seg da til å følge et sett med regler og må erstatte det som evt blir ødelagt/ forsvinner. Vi tar 200,- gangen inkl. strøm og bruk av alt utstyr.  Hvis man er fler så blir det 100,- ekstra per pers. max 4 personer totalt. Lokalet er da tilgjengelig fra min.60 til max.90 minutter. Det kan variere noe. Lokalet kan ikke leies ut til andre under leieperioden. 

Ønsker du å benytte en av tredemøllene må dette avtales på forhånd.

 

Kan vi ta med oss egen instruktør/trener eller leie det til egne kurs?  

På grunn av egen kursdrift er det dessverre ikke mulig å ha med innleid/innlånt trener.  Ønsker du ikke å benytte en instruktør tilknyttet Gøy Med Hund, men heller bruke "din egen", anbefaler vi heller et sted hvor man hovedsaklig satser på utleie. feks. Bergen Hundehall som har et fantastisk flott opplegg. De leier og ut for kursarrangører.

 

Hvor kan jeg lufte hunden min på området før/etter kurs? 

Klart du kan lufte hunden din rett før og rett etter et kurs - men husk å ha hunden i bånd hele tiden. Benytt gårdsveien fra snuplassen og opp til grinda.  Husk å plukke opp etter hunden din og bruk BioBag  ( har du ikke, kan du få en fra oss ). Kast posen på anvist sted. 

Kan man benytte jordene og området til å gå tur på utenom kurs og aktiviteter?

Dette er  i tillegg til hundeskolen en landbrukseiendom som er i daglig drift og på grunn av dette er det en del ekstra hensyn å ta. Det er og andre dyr på gården i tillegg til egen trening av hunder. Dette gjør at vi ikke vil ha andre hunder her utenom de fastsatte tider for kurs og andre hundeaktiviteter. Vi gjør oppmerksom på at det som er innenfor gjerdet/porten og ned til vannet - samt øversiden er registrert som innmarksbeite og ikke utmark for fri ferdsel. Pga at hele området er inngjerdet er loven noe annerledes enn den vanlige loven om tilgang til utmark. Her kommer loven om fortrengning av eier/drivers egne aktiviteter/drift inn. Spesielt siden det finnes andre veier til utmarksområdene.  Det er dessverre noe småskog på området og det kan gjøre at det er vanskelig å skille på ut og innmark - men gjerdet er en god pekepinn på hvor man kan ferdes.  

Tid i trenings/hinderløypene kan leies etter avtale med hundeskolen.