AKTIVITETER

Hos oss finner du mange og varierte aktiviteter hvor du og hunden din kan ha det hyggelig sammen. Hos oss skjer det ting både på dagtid og kveldstid. 

 

Her finner du treninger, felles turer, leke og sosialiserings grupper, uoffisielle konkurranser, foredrag. m.m.

 

Ønsker du å bli varslet så snart noe skjer? Send oss en mail: goymedhund@gmail.com og skriv : mailingliste i emnefeltet, så vil vi sende en mld til deg så snart vi har en ny aktivitet/kurs på planen. 

 

Har du et spesielt ønske eller en gode ide om en aktivitet som du ønsker at vi skal arrangere, så send oss gjerne et forslag.

 

 

OBS!!!  Bindende påmelding - avbestill/siste påmelding senest 24 timer før aktivitetsstart ( gjelder ikke kurs - kun aktiviteter). 

 

 • LEKE OG SOSIALISERINGS GRUPPA

  Dette er en lekegruppe for hunder som ikke er aggressive mot andre av samme art. Her får de leke sammen i trygt miljø og lære seg å utvikle og tolke hundespråket. Vi har mange morsomme ting de kan være med på.

  Gruppene er delt opp slik at de passer alder og størrelse. Egen gruppe for
  små/selskapshunder.
  Foregår i hovedsak inne på "hundelåven" men og i "Hundehagen". Vi tilpasser oss været.

  Pris per gang 150,- inkl. kaffe for matmor/far, bruk av utstyr og instruktør.
  Tid: 60-90 min.

  Max 8 hunder per gang.. Gruppe 2: max 6 stk.

 • RAMBO-LØYPA

  Vær med og tren i Rambo-løypa vår .
  På eiendommen har vi satt opp en treningsløype med ulike hindre og oppgaver. Løypa har flere faste hindre men vi har og satt opp oppgaver og utfordringer som varierer fra gang til gang. Passer alle hunder over 8 mnd.

  1 time ca. per gang: 150,-
  Max 6 hunder per gruppe.

  OBS: Løypen kan IKKE benyttes alene.

 • GØY MED HUND aktivitet/kurs 1-7

  Har du lyst til å være med på noe riktig spennende og morsomt? Da skal du melde deg på vårt spesial treningsopplegg som går 100% ut på å ha det gøy sammen med hunden sin.
  Ikke bare det, men du kan vinne det uoffisielle GMH championatet i tillegg.

  Les mer om vårt konsept i rubrikken nedenfor.

GØY MED HUND MESTERPRØVEN!

Dette er vårt hjertebarn og det er jobbet masse med å få dette realisert og vi er kjempestolte over å kunne presentere GØY MED HUND MESTERPRØVEN. 

For å vinne må du ha deltatt på alle GMH delene - 7 totalt. Du må ta en liten "prøve" hvor du tar en liten bane samt  5 valgfrie triks som du har lært på GMH 1-7 .

Vi arrangerer de ulike delene flere ganger i året, slik at du ikke trenger å ta alle på rappen. Du trenger heller ikke å ta de i rekkefølge - men du MÅ ha deltatt 100% på alle de 7 ulike innen 2 år fra du deltok for første gang. Du kan ikke ta 2-3 ggr av feks. GMH 3..det teller da kun som 1 gang.

Programmet for hver del består av morsomme aktiviteter hvor vi går spennende løyper, lærer ett triks per gang, har morsomme leker sammen med våre hunder og trener på litt enkel hverdagslydighet.

Siden dette kan være mye å ta inn i slengen for en hund, har vi en pause på ca 30 min midt i hvor vi koser oss med te/kaffe osv mens hundene får slappe litt av før neste oppgave dukker opp.  Vi blir i hovedsak innendørs. Opplegget varer totalt 2,5 time per gang.

Pris per gang: 250,-     

Når du er klar til å gå opp til GMH Mesterprøven betaler du kun 100,- som dekker "prøven", Diplomet, Rosett og premie. 

 

Vil du være med? Følg med på kurs og aktivitets kalenderen :