VELKOMMEN TIL GØY MED HUND

BEKLAGER - SIDEN ER UNDER OMBYGGING! 

SNART OPPE IGJEN! :)

VELKOMMEN TILBAKE.

Velkommen til hundeskolen som gjør det ekstra gøy å ha hund.....

Våre kurs og aktiviteter er basert på  moderne, positive metoder som øker sjansen for at man vil lykkes med sin hund. Vi baserer mye av treningen på å forsterke hundens forståelse og ønske om å samarbeide slik at dere bygger et sterkere bånd. Du blir kjent med hunden din på et dypere nivå slik at du forstår hvorfor den reagerer på enkelte ting og hva du kan gjøre for å forsterke eller eliminere en atferd.

Har du en rampete og masete hund? Atferdsproblemer? Hos oss lærer vi deg å omdanne hundens energi til noe positivt. Vi har ulike systemer til ulik "energi" og tilpasser etter de behov din hund måtte ha.

Har du valp? Vi har flere spennende løsninger for deg og valpen din slik at du kan forebygge problemer og få en lykkelig og trygg hund. 

Høres dette spennende ut ?  Da bør du ta en titt videre for å se hva mer vi kan tilby - Velkommen til Gøy Med Hund .............

Gøy Med Hund - En annerledes hundeskole for deg og din 4-beinte venn.

Våre kurs og aktiviteter er basert på nyere forskning som viser at positiv forsterkning gir best resultat over tid og  Vår metode er en kombinasjon av Trening kombinert med lek og øvelser som styrker hundens selvtillit er oppskriften for å bygge et ubrytelig bånd mellom deg og din Hund. Du blir kjent med hunden din på et dypere nivå og du vil forstå hva som får den til å reagere som den gjør. Dette gir igjen muligheten til å endre/forebygge uønsket atferd.

Velger du et kurs hos oss kan vi love at du får verdifulle verktøy med deg videre på veien som Hundeeier. 

 

                    

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.01 | 15:10

Tusen takk for hyggelig melding. Levin og hundene hos SoiDog trenger all hjelp de kan få. Ta en tur innom nettsiden deres og se <3 Har sendt Pm til deg :)

...
14.12 | 22:20

Utruleg realt ta dåke.Tørkkje tenka på kor møe han he LIDD..Ditta ga me ein ide e vil dela og høyra ka dåke mein. Sendt ei privat melding . Håpar da e ok

...
04.04 | 22:21
HJEM har mottatt 5
12.02 | 22:22
OM OSS har mottatt 2
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE