VELKOMMEN TIL GØY MED HUND

Velkommen til hundeskolen som gjør det ekstra gøy å ha hund.....

Alle kurs, trening og aktiviteter hos oss er basert på positive og myke metoder som bygger samhold og glede mellom hund og eier. Vi benytter et spesielt "leke og tenke-system" som gjør at du vil utvikle et unikt samhold med hunden din samtidig som den lærer gode manerer og blir trygg på seg selv. 

Har du en rampete og masete hund? Atferdsproblemer? Hos oss lærer vi deg å omdanne hundens energi til noe positivt. Vi har ulike systemer til ulik "energi" og tilpasser etter de behov din hund måtte ha.

Har du valp? Vi har flere spennende løsninger for deg og valpen din slik at du kan forebygge problemer og få en lykkelig og trygg hund. 

Høres dette spennende ut ?  Da bør du ta en titt videre for å se hva mer vi kan tilby - Velkommen til Gøy Med Hund .............

 

Her finner du siste nytt fra Gøy Med Hund.
Her finner du en oversikt over alle kursene våre. Skriv deg på mail-lista vår for å få tilgang til kurs oppdateringer straks de legges ut.
Har du ett eller flere problemer med hunden din og som gjør at det har en negativ effekt på hverdagen din?
Gå inn via linken og se hva vi kan gjøre for hjelpe.
Lenker, fakta, bilder mm.
valp
Som valpeeier er det uhyre viktig å investere riktig - og da til rett tid.."The window of oportunity" er ikke åpent særlig lenge hos disse små - så det er helt nødvendig å velge rett med en gang for å unngå å måtte "reparere" problemer når valpen blir voksen. Hos oss får du et tilpasset program og verktøy for å hjelpe valpen din til å bli en trygg og optimistisk hund.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.01 | 15:10

Tusen takk for hyggelig melding. Levin og hundene hos SoiDog trenger all hjelp de kan få. Ta en tur innom nettsiden deres og se <3 Har sendt Pm til deg :)

...
14.12 | 22:20

Utruleg realt ta dåke.Tørkkje tenka på kor møe han he LIDD..Ditta ga me ein ide e vil dela og høyra ka dåke mein. Sendt ei privat melding . Håpar da e ok

...
04.04 | 22:21
HJEM har mottatt 5
12.02 | 22:22
OM OSS har mottatt 2
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE