VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

Her har vi lagt ut de vanligst stilte spørsmålene + svar. 

På denne måten slipper du å ringe/maile oss og heller få svar på det du lurer på med en gang. Finner du ikke spørsmålet/svaret du trenger, så kontakt oss via meldingsboksen nederst. Scroll nedover før:

  • KURS
  • ANDRE SPØRSMÅL

SPØRSMÅL ANGÅENDE KURS

Er påmelding til kurs bindende?

Påmelding er kun godkjent når kurset er betalt og er således bindende. Betalt kursavgift kan i enkelte tilfeller returneres delvis eller helt , men kun ved fremvist gyldig veterinærattest - og da ikke senere enn 3 dager før oppstart. 

 

Vi er et samboer/ektepar som har en hund. Er det i orden at vi bytter på å være med på kurset? 

Dette bestemmer dere selvfølgelig selv, men for å få best utbytte avkurset ser vi helst at samme person er med hver gang. 

 

Vi har kjøpt valp. Kan både matfar og matmor bli med på kurset?

Gratulerer med ny valp i huset. Vi ser gjerne at begge to er med i denne viktige tiden så det er helt i orden. 

 

Vi har barn - kan de være med på kurset og se på? 

Dessverre har vi svært dårlig erfaring med dette og må av flere årsaker si nei. Har du ønske om å ha med barn(a) så ber vi om du følger med på siden for aktivitets arrangementer, da vi vurderer å ha en" hund og barn dag". 

 

Vi er en familie med to hunder. Er det rabatt ved kjøp av 2 plasser? 

Familier med flere hunder får 25% avslag på hund nr 2 . Har du fler enn 2 så ber vi deg om å ta kontakt for tilbud. 

ANDRE SPØRSMÅL

Er det mulig å leie treningslokalet til privat trening ?  

Vi bruker selv lokalet flere timer om dagen til egne hunder, trening og kurs, men det er mulig å leie hvis vi har ledig. Dessverre er det ikke mulig å ha en fast avtale om dag/tid hver uke, så det blir da å avtale fra gang til gang. 

 

Hva koster det ? Hva er inkludert i leien, hvor mange kan vi væog hvor lenge ad gangen

Den som leier kan stort sett bruke alt som er der - dvs: agility utstyr, lydighets hinder, tredemøller, leker, apporter, biteputer. m.m. men står selvfølgelig 100% ansvarlig om  noe skulle bli ødelagt. Vi har en kontrakt som må signeres for hver gang - og vi går sammen igjennom innvetarlista før og etter bruk. man forplikter seg da til å følge et sett med regler og må erstatte det som evt blir ødelagt/ forsvinner.  Vi tar 200,- gangen inkl. strøm og bruk av alt utstyr.  Hvis man er fler så blir det 150,- ekstra per pers. max 4 personer totalt. Lokalet er da tilgjengelig fra min.60 til max.90 minutter. Det kan variere noe. Lokalet kan ikke leies ut til andre under leieperioden. 

 

Kan vi ta med oss egen trener/ eget kurs ?  

På grunn av egen kursdrift er det dessverre ikke aktuelt å ha med innleid/innlånt trener. .  Ønsker du ikke å benytte en trener tilknyttet Gøy Med Hund, anbefaler vi  heller mer egnede steder hvor man hovedsaklig satser på utleie. feks. Bergen Hundehall som har et fantastisk flott opplegg. 

 

Kan man benytte jordene og området til å gå tur på utenom kurs og aktiviteter?

Selvfølgelig kan du lufte hunden din i bånd rett før og rett etter et kurs :) Hold deg på stiene og i skogen . Husk å plukke opp etter hunden din og bruk BioBag  ( har du ikke, kan du få en fra oss ). Kast posen på anviset steder. 

Dette er en landbrukseiendom som er i daglig drift og på grunn av dette er det en del hensyn å ta med tanke på høyslått, grønnsaks og urtedyrking. m.m.  Det er og andre dyr på gården i tillegg til egen trening av hunder. Dette gjør at vi ikke vil ha andre hunder her utenom de fastsatte tider for kurs og andre hundeaktiviteter. Vi gjør oppmerksom på at det som er innenfor gjerdet/porten og ned til vannet er registrert som innmarksbeite og IKKE utmark for fri ferdsel. Det er dessverre noe småskog på området og det kan gjøre at det er vanskelig å skille på ut og innmark - men gjerdet er en god pekepinn på hvor man kan ferdes. 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.01 | 15:10

Tusen takk for hyggelig melding. Levin og hundene hos SoiDog trenger all hjelp de kan få. Ta en tur innom nettsiden deres og se <3 Har sendt Pm til deg :)

...
14.12 | 22:20

Utruleg realt ta dåke.Tørkkje tenka på kor møe han he LIDD..Ditta ga me ein ide e vil dela og høyra ka dåke mein. Sendt ei privat melding . Håpar da e ok

...
04.04 | 22:21
HJEM har mottatt 5
12.02 | 22:22
OM OSS har mottatt 2
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE