VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

Her har vi lagt ut de vanligst stilte spørsmålene + svar. 

På denne måten slipper du å ringe/maile oss og heller få svar på det du lurer på med en gang. Finner du ikke spørsmålet/svaret du trenger, så kontakt oss via meldingsboksen nederst. Scroll nedover før:

  • KURS
  • ANDRE SPØRSMÅL

SPØRSMÅL ANGÅENDE KURS

Er påmelding til kurs bindende?

Både ja og Nei.  Hvis du melder deg på men ikke betaler, så er påmeldingen ikke bindende. MEN - for at påmeldingen skal være gyldig slik at du med sikkerhet vet at du har fått plass så må kurset være betalt i sin helhet. Betalt kursavgift returneres kun ved veterinærattest - og da ikke senere enn 3 dager før oppstart. 

 

Hva skjer om jeg er påmeldt men har glemt/ er treg med å betale? 

Da risikerer du å miste plassen, men vi sender alltid en påminnelse slik at du får en ny sjanse. Vi tar forbehold der det er stor pågang.

 

Vi er et samboerpar som har en hund. Er det i orden at vi bytter på å være med på kurset? 

Vi ser helst at det er en fast som tar kurset sammen med hunden - dette for at en skal få best mulig utbytte av kurset, men det er selvfølgelig i orden for oss. 

 

Vi har kjøpt valp. Kan både matfar og matmor bli med på kurset?

Gratulerer med ny valp i huset. Vi ser gjerne at begge to er med i denne viktige tiden så det er helt i orden. 

 

Vi er en familie med to hunder. Er det rabatt ved kjøp av 2 plasser? 

Se på vårt rabattsystem - der vil du finne gode løsninger for familier med flere hunder. 

 

 

 

 

ANDRE SPØRSMÅL

Er det mulig å leie hundelåven ( treningslokalet) til privat trening og kan man få en fast avtale feks. en dag i uka ? 

Vi bruker selv lokalet flere timer om dagen til egne hunder, trening og kurs, men det er mulig å leie hvis vi har ledig. Dessverre er det ikke mulig å ha en fast avtale om dag/tid hver uke, så det blir da å leie fra gang til gang. 

Hva koster det ? Hva er inkludert i leien, hvor mange kan vi være og hvor lenge ad gangen?

Den som leier  kan stort sett bruke alt som er der - dvs: agility utstyr, lydighets hinder, tredemøller, leker, apporter, biteputer. m.m. men står selvfølgelig 100% ansvarlig om  noe skulle bli ødelagt. Vi har en kontrakt som må signeres for hver gang - og vi går sammen igjennom innvetarlista før og etter bruk. man forpliketr seg da til å følge et sett med regler. Vi tar 200,- gangen inkl. strøm og bruk av alt utstyr.  Hvis man er fler så blir det 100,- ekstra per pers. max 4 personer totalt. Lokalet er da tilgengelig fra min.60 til max.90 minutter. Det kan variere noe. Lokalet kan ikke leies ut til andre under leieperioden. 

Kan vi ta med oss egen trener/ eget kurs ?  

På grunn av at hoveddriften vår er basert på egne kurs og aktiviteter/treninger kan man ikke ha med egen trener. Ønsker du ikke å benytte en trener tilknyttet Gøy Med Hund, anbefaler vi  heller mer egnede steder hvor man i hovedsak faktisk satser på utleie. feks. Bergen Hundehall som har et fantastisk flott opplegg. 

Kan man benytte jordene og området til å gå tur på utenom kurs og aktiviteter?

Dette er en landbrukseiendom som er i daglig drift. På grunn av dette er det en del hensyn å ta med tanke på høyslått, grønnsaks og urtedyrking. m.m.  Det er og andre dyr på gården i tillegg til egen trening av hunder. Dette gjør at vi ikke vil ha andre hunder her utenom de fastsatte tider for kurs og andre hundeaktiviteter. Vi gjør oppmerksom på at det som er innenfor gjerdet/porten og ned til vannet er registrert som innmarksbeite og IKKE utmark for fri ferdsel. Det er dessverre noe igjenngrodd og det kan gjøre at det er vanskelig å skille på ut og innmark - men gjerdet er en god pekepinn på hvor man kan ferdes. 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.01 | 15:10

Tusen takk for hyggelig melding. Levin og hundene hos SoiDog trenger all hjelp de kan få. Ta en tur innom nettsiden deres og se <3 Har sendt Pm til deg :)

...
14.12 | 22:20

Utruleg realt ta dåke.Tørkkje tenka på kor møe han he LIDD..Ditta ga me ein ide e vil dela og høyra ka dåke mein. Sendt ei privat melding . Håpar da e ok

...
04.04 | 22:21
HJEM har mottatt 5
12.02 | 22:22
OM OSS har mottatt 2
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE